Pepperific Pizza

Pepperific ka pica që nuk i keni provu kurrë, shije unike me shumllojshmëri të picave që i gjeni vetëm tek ne.

Pepperific Location

Hajdeni provoni edhe ju picat që kanë me ju lonë pa mend, prej orës 08:00 deri në ora 02:00 te Rr. Ukshin Hoti C4/2 nr.8, Prime Group, Prishtine

Free Delivery

Pepperific tash ta bjen picën e nxehtë shumë shpejt, krejt çka duhesh me bo osht’ me thirrë numrin 049 182 281

Vendi juaj i preferuar i Picës

Ejani dhe vizitoni vendin më të mirë me picën më të shijeshme në Prishtinë.

Chicken BBQ Pica

Chicken BBQ osht’ picë me mish t’pulës dhe sos BBQ, kombinimi ma i mirë i dy përbërësve që prej se osht’ zbulu pica me kaçkavall. Hajde provojeni edhe na tregoni a e kemi mirë

Tartuf Pica

Tartuf Pizza ka sos tartufi, 4 lloje të ndryshme djathi, kërpurdha të freskëta edhe fara të pishës. Një ksi lloj pice kurrë nuk e keni provu edhe nuk e dini çka jeni tu humb.

Meatball Pica

Meatball pica osht’ picë për adhuruesitë ma t’mëdhenj’ t’mishit. Me proshutë edhe me meatballs, po ju garantojmë që kët’ lloj t’picës nuk e keni provu kurrë edhe keni me na falenderu kur ta provoni.

Pepperific Pica

Me picë t’shpisë nuk ka ?! Porosit Pepperific pizza, shije që shumë ka me t’pëlqy?!  pepperific sos, djath, speca tē gjelbër, speca të kuq, këpurdhë e freskët, djegës, përshutë viçi.

Pizza Delivery Experts

Një zog… një aeroplan… jo, osht’ pica që e keni porosit në Pepperific.

Pepperific tash ta bjen picën e nxehtë shumë shpejt; krejt çka duhesh me bo osht’ me thirrë numrin 049 182 281.

Pizza më e mirë në Prishtinë

Tartufi, Vegetariane edhe Pepperific janë pica që s’bon pa i provu. Boll t’mira po doken, po shijen e kanë edhe ma t’mirë.

Shije Unike

Shijojeni picën më të mirë që mundesh me provu najhere.

Free Delivery

Pepperific tash ta bjen picën e nxehtë shumë shpejt, krejt çka duhesh me bo osht’ me thirrë numrin 049 182 281